Mandatum

Palkitseminen 2024 -tutkimuskooste

Mandatumin kattava Palkitsemistutkimus on jälleen julkaistu. Etsimme vastauksia siihen, miten suomalaisissa yrityksissä palkitaan ja kuinka palkitseminen koetaan.

Mandatum Life Palvelut Oy:n teettämän tutkimuksen toteutti Innolink. Tutkimukseen osallistui 1003 työntekijää ja 200 yritysjohtajaa.

Täytä yhteystietosi ja lataa tutkimuskooste:

Käsittelemme tässä antamiasi tietoja toteuttaaksemme palvelujamme toiveittesi mukaisesti. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystämme löydät tietosuojakäytännöstämme.
Näillä sivuilla olevat tuotteita ja palveluita koskevat tiedot on esitetty yleisluonteisesti eikä niitä ole pidettävä tarjouksena tai kehotuksena sijoitus- tai muun vakuutusta koskevan päätöksen tekemiseen. Asiakkaan tulee perehtyä huolellisesti tuotteiden ja palveluiden ehtoihin ja esitteisiin sekä tarvittaessa hankkia lisätietoja ennen yksittäisen sijoitus- tai muun vakuutusta koskevan päätöksen tekemistä. Lainsäädäntöä ja verotusta koskevat tiedot perustuvat Mandatum Lifen käsitykseen voimassa olevasta lainsäädännöstä ja verotuskäytännöstä. Internet-sivut sisältävät immateriaalioikeudellisesti suojattua aineistoa. Kaikki oikeudet pidätetään. Tutustu tarkemmin »
© Mandatum-konserni